Kant-en-klare smart city-producten die ons leven aangenamer maken

Maak van uw stad of gemeente snel een smart city met onze kant-en-klare producten. Technologie kan een echte meerwaarde zijn voor u als beleid, en ook voor de burger. Duidelijke informatie rond parkeerbezetting of een dashboard waarmee u sluikstorten gericht kan aanpakken, het zijn maar een aantal voorbeelden van zaken die het leven aangenamer maken. Onze producten zijn ontworpen om u efficiënt te helpen bij het digitaliseren van uw stad of gemeente.

MyCSN GEO

Met de automatisch gegenereerde georuimtelijke informatie van MyCSN GEO neemt u de juiste beslissingen over openbaar domein en leefomgeving. Deze grensverleggende oplossing verwerkt 3D-puntenwolken, luchtfoto’s, 360°-beelden en meer tot bruikbare inzicht voor bijvoorbeeld wegonderhoud of boombeheer en bouwt een digitale tweeling van je stad of gemeente.

Download de productfiche

MyCSN GEO Wegen en Bomen

Wilt u iets doen aan uw grootste kostenpost en meteen uw groene patrimonium waarborgen? Dan is er MyCSN GEO Wegen en Bomen. Met de uitgebreide automatisch gegenereerde georuimtelijke informatie uit deze tool neemt u geïnformeerde beslissingen in weg- en boombeheer. Dat doet u gebaseerd op inzichten uit 3D-puntenwolken, luchtfoto’s 360°-beelden en meer. Enkel in Limburg al brachten we 9.000.000 bomen in kaart met al hun eigenschappen zoals CO2-absorptie en zoveel meer.

Download de productfiche

De Slimme Kaart

Een vrije parkeerplaats, de dichtstbijzijnde glascontainer, … op De Slimme Kaart heeft u die zo gevonden. Geïntegreerd in Onze Stad App of op digitale borden, vinden uw burgers steeds de nodige antwoorden op hun vragen op deze interactieve kaart. Door burgers te betrekken en te informeren, ondersteunt het bestuur beleidsdoelen, zoals bijvoorbeeld sluikstorten voorkomen, het parkeerbeleid versterken of overlast voorkomen tijdens lokale evenementen.

Download de productfiche

Laadpunten

Neem de controle over de laadpalen op uw grondgebied en maak komaf met laadpaalkleven en icing dankzij ons pakket van software en infrastructuur. Zo krijgt u meer controle over het parkeerbeleid, rotatie en zorgt u voor een extra inkomstenstroom.

Download de productfiche

Sluikstortdashboard

Verlaag de kosten als gevolg van sluikstorten dankzij duidelijk inzicht in de problematiek. Het MyCSN Sluikstortdashboard visualiseert alle informatie die u heeft over zwerfvuil. Van hotspots tot trends, u haalt inzichten naar boven die helpen om gerichte, effectieve acties op te zetten.

Download de productfiche

Smart City Dashboard

Van parkeerbezetting en mobiliteit tot energie en sluikstorten, weet in een oogopslag wat er speelt op uw grondgebied. Ondersteun uw beleid met feiten en niet alleen op buikgevoel. Het Smart City Dashboard centraliseert, organiseert en visualiseert waardevolle inzichten die in uw bestaande gegevens verstopt zitten.

Download de productfiche

Het kloppend hart van onze Smart City-producten

Achter al onze Smart City-producten huist één drijvende kracht: het MyCSN-dataplatform. Via dit platform connecteren we al uw gegevens met elkaar om ze vervolgens te ontsluiten via onze verschillende bouwstenen. Het zorgt voor een stevig, flexibel en bovenal veilig fundament voor al uw huidige én toekomstige Smart City-initiatieven.

Meer over het MyCSN-dataplatform

Waarom onze Smart City-producten

Gecentraliseerd

Al uw gegevens worden verwerkt via het MyCSN-dataplatform zodat u steeds correcte en volledige informatie uit één centrale bron haalt.

U gegevens blijven in uw bezit

Zelfs als uw gegevens zich op ons platform bevindt, blijft u er eigenaar van. U behoudt de volledige controle. Bovendien blijft de informatie binnen de EU en afgeschermd van andere klanten.

Gemaakt voor steden en gemeenten

Onze unieke focus op Vlaamse besturen zorgt ervoor dat onze technologie is gemaakt voor de wensen van de gemeenten en steden van hier.

Open bron en standaarden

We werken zoveel mogelijk met openbronsoftware en met de standaarden van Vlaanderen, België en Europa. Zo garanderen we de toekomstbestendigheid en de integratiemogelijkheden van onze technologie.

Snel van start

Het enige wat u moet doen om uw stad of gemeente slim te maken met onze producten, is uw gegevens connecteren en laten samenwerken op ons ons platform. Wij doen de rest.

Maak het leven in uw stad of gemeente beter

Onze experten staan klaar om u te helpen met het opzetten van uw slimme stad. Wij doen het al meer dan drie jaar met passie.

Een product gezien dat het leven op uw grondgebied beter maakt?

Neem dan nu contact met ons op.

Contacteer ons

     

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    We houden rekening met uw privacy. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.